Websites

Een goede website is in onze wereld onmisbaar. Steeds meer zaken gaan via het internet. Een goede website kan u klanten opleveren en u werk besparen terwijl uw klantvriendelijkheid toeneemt.

Denkt u eens in wat uw klanten allemaal zelf kunnen doen door in te loggen op uw website. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar ook is het heel goed mogelijk voor u om zelf de inhoud van uw website aan te passen. Met een CMS systeem is het heel eenvoudig om zelf de inhoud van uw website aan te passen. Inbouw is vaak ook mogelijk in uw bestaande website.

Of u nu een nieuwe website nodig heeft, uw bestaande website aangepast moet worden, of u graag een cms systeem in uw website wil. Jochem Kuijpers Advies en Dienstverlening kan het allemaal voor u realiseren.


www.skylinertv.nl

SkyLineRTV.nl is de website voor SkyLine Radio en TV. De streekomroep voor Uden en Veghel.

De site is opgebouwd uit meerdere delen die door verschillende medewerkers van SkyLine aangepast kunnen worden via het uitgebreide CMS systeem, dat zelfs gekoppeld is aan de kantoorautomatisering voor makkelijk gebruikersbeheer.

Ook heeft de redactie de mogelijkheid om nieuwsberichten onder embargo te plaatsen, en wordt het SCALA systeem van de SkyLine TV krant automatisch gevoed vanuit de website.